TAG Heuer Autavia Replica Horloges voor 2017 preview Op Heuer Verzamelaars Summit

De tweedaagse Heuer Verzamelaars Summit werd gehouden deze 12e afgelopen maandag, september 2016, op het hoofdkantoor van Replique Montre in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. Het was de tweede editie van een vergelijkbare top in 2013, met het idee om een handvol verzamelaars uitnodigen om ideeën, ervaringen uit te wisselen, en vooral, delen hun pre-1985 schoonheden. Alleen deze keer, waren de enthousiaste verzamelaars vergezeld door leden van de pers. Waarom? Nou, je zou kunnen hebben gemerkt dat onder leiding van Jean-Claude Biver van de TAG Heuer merk is aan het veranderen. Een arm van de historische horlogemaker zal worden gepositioneerd in het verleden met een voortdurende focus op erfgoed modellen, en de ander naar behoren zijn gericht op vandaag met een focus op de moderne cultuur. Met andere woorden, het merk plan op het bedienen van de bestaande fans terwijl tegelijkertijd aantrekken van nieuwe.
Een hoogtepunt van de Heuer Verzamelaars Summit was een zachte debuut van de komende 2017 fausse montre TAG Heuer Autavia heruitgave horloge dat als gevolg van de “Autavia Cup” die aBlogtoWatch debuteerde hier terug in maart van 2016 kwam.

heuer-collectors-summit-replica-horloges

De top inclusief een bezoek aan de vervaardiging in La Chaux-de-Fonds, het geval fabriek in Cornol, en de beweging fabriek in Chevenez. Tijdens onze tour van de belangrijkste productie, zagen we de verschillende stadia van de horloge assemblage, die steeds meer en meer gemechaniseerd (efficiënt). In dit specifieke segment van de horloge, ik persoonlijk replique montre de luxe niet te missen de “handenarbeid” aspect, noch heb ik overwegen automatisering als een “categorie B” van de “echte” uurwerken. Integendeel, in feite: hoe meer geïndustrialiseerd het proces, hoe goedkoper het is om te bouwen, en hoe nauwkeuriger zijn de eindproducten. Met andere woorden, wanneer goed uitgevoerd, betekent hogere kwaliteit met hogere volume. Het resultaat (als CEO Jean-Claude Biver van plan was) is lagere prijzen en een betere perceptie namens de eindklant. Dat doel is zeer goed te doen, naar mijn mening.

De Heuer Verzamelaars top was ook een gelegenheid om voorafgaand proberen op een aantal horloges aan de Biver tijdperk met modellen als de Carrera Mikropendulum en Carrera Mikrograph, horloges, die verantwoordelijk waren voor afwijkend van het merk uit de doelgroep, maar die grote Replique Rolex ontwikkelingen in hun eigen recht waren – en voor het grootste deel, verlaten. Er werd gemeld dat haute uurwerken is dood aangetroffen in Replica Horloges TAG Heuer. Terwijl er minder focus, is niet geheel waar. Laat de nieuwe Carrera Heuer-02T Tourbillon horloge niet vergeten, na alles.

Jack Heuer – de geestelijke “grootvader van het merk” – was bij de hand en sprak met ons over zijn leven in een conference hij getiteld “Luck of Destiny? ‘ Op zijn pols, Jack Heuer droeg zijn Montres pas cher Carrera 80, een speciale uitgave gemaakt voor zijn 80ste verjaardag in 2012 en hetzelfde dat hij droeg toen Ariel hem hier geïnterviewd. Het lijkt erop dat hij een keeper gevonden.

Plaats een reactie